SPA

Spa


 

UN ESPAI PER AL BENESTAR

El spa de l’Hotel Os de Civís & SPA – Andorra està dissenyat per proporcionar una gran sensació de relax i benestar, gràcies a les seves instal·lacions diverses.

A més, tenim a la teva disposició serveis de massatges, tractaments corporals, facials, depilacions, manicura i pedicura.

 

Horaris:
En temporada baixa: Accés admès amb nens : de 16:00 a 18:00. Accés no admès amb nens: de 18:00 a 20:00.
En temporada mitja i alta: Accés admès amb nens:  de 12:00 a 16:00. Accés no admès amb nens: de 16:00 a 20:00.
*Es considera nen per entrada spa fins als 12 anys.

* És imprescindible concretar hora del spa amb l’hotel

Consulteu aquí les diferents temporades.

Consulta aquí la normativa del spa.

PISCINA CLIMATITZADA


Les piscina climatitzada són reconeguts els seus beneficis que porta prendre banys, nedar i practicar exercicis en piscines climatitzades. Metges i terapeutes recomanen submergir-se en les càlides aigües de les piscines climatitzades per calmar malalties, atenuar inflamacions i curar moltes afliccions.

S’ha comprovat que la temperatura de l’aigua d’entre 28 i 29 graus és bona per a la salut, contribueix a normalitzar l’organisme i ajuda a relaxar els músculs més que les piscines tradicionals amb aigua freda. L’aigua calenta de les piscines climatitzades evita el xoc de temperatura que produeix ingressar a una piscina normal (amb aigua a menor temperatura de la corporal. A més provoca la dilatació dels vasos sanguinis, la qual cosa repercuteix en la circulació generant un augment de la mateixa que ajuda a desinflamar turmells i cames inflades. D’altra banda té importants beneficis en la reducció de la fatiga i l’estrès, ja que posseeix un efecte relaxant en general; ajuda a relaxar i distendre els músculs i desobstrueix les vies respiratòries.

 SPA


L’spa funciona a una temperatura de 35ºC a 36ºC els beneficis que ofereix són molts com ajuda a eliminar l’estrès, el massatge que es rep ajuda a calmar l’ansietat hi ha relaxar la tensió muscular, activa la circulació sanguínia .La pressió dels dolls d’ aigua ens pot ajudar a combatre la cel·lulitis.

El hidromassatge té un efecte calmant i antiinflamatori.

No hem d’estar al bany més de 20 minuts.

Pileta d’aigua freda


Piscina d’aigua dissenyades per a realitzar contrastos tèrmics corporals, habitualment s’utilitzen amb aigua freda en combinació amb la utilització de saunes o banys de vapor.

La teràpia consisteix en la vasodilatació produïda per la temperatura corporal al romandre cert temps dins d’una sauna i, a continuació submergir-se dins de l’aigua freda provocant una vasoconstricció.

Sauna seca de sal de l’Himalaya


Sauna revestida amb sal de les muntanyes de l’Himàlaia, opera a una temperatura de 60 a 65ºC, amb un nivell relativament baix d’humitat.

L’alt contingut de sal en l’aire té efectes beneficiosos, particularment per al sistema respiratori i la pell. Els efectes energètics de les pedres de sal de l’Himàlaia promouen una actitud mental positiva i ajuden a alleujar l’ansietat, depressió i malenconia. La sal té un efecte revitalitzant, inspirant-nos a centrar les nostres energies i assolir els nostres objectius.

Les parets brillen, inundant l’habitació en un to rosa salmó. Aquest color promou calma i tranquil·litat, aclareix els nostres processos de raonament i ens fa més receptius als estats d’ànim d’altres persones.

Hammam o bany Turc


El bany de vapor o hammam funciona a una temperatura d’55ºC amb una humitat relativa alta que ronda el 100%.

S’ha utilitzat com a mètode per millorar i mantenir la salut al llarg de tota la història. És una teràpia relaxant, neteja la pell, oxigena les vies respiratòries, destensa la musculatura i millora la circulació sanguínia.

Un hammam ajuda també a combatre l’estrès i la fatiga mental. No s’aconsella a persones hipertenses o amb trastorns circulatoris o cardíacs.

Cabina de gel


És una cabina tancada en la qual, a través del mur de gel, es manté un nivell de temperatura entre 8 i 10 graus inferior que la sensació tèrmica exterior. Es tracta d’un complement per aconseguir el contrast tèrmic entre la sauna finlandesa i el gel.

En els centres wellness, després d’una sessió a la sauna, passes a donar-te un bany d’aigua freda. En aquest tipus de tractaments sempre es busca aquest contrast tèrmic de dilatació i vasocontracció. La cabina de gel és una forma de fer aquest contrast d’una manera més suau.

A més, aquest mur de gel que hem instal·lat a la cabina té opcions de cromoteràpia, successió de colors. D’aquesta manera, a més de ser un element terapèutic, és un element decoratiu.

Gàndules tèrmiques


Estan fabricades amb fusta de teka. Tenen focus de radiació infraroja, la funcionalitat dels quals és lluitar contra el mal de les articulacions òssies, accelerar la recuperació de lesions. És antidolor .

Tractaments


Al nostre SPA posem a la teva disposició una amplia gama de serveis de massatges, tractaments corporals, facials, depilacions, manicura, pedicura. No dubtis en fer la teva reserva i gaudir dels nostres tractaments pensats exclusivament per que gaudeixis d’una increïble experiència de relaxació on podràs deixar en les millors mans la teva bellesa, benestar corporal i facial: Germaine de Cappucini. Aquesta reconeguda firma te un destacat prestigi internacional, amb productes i tractaments especialment apreciats pels professionals de la cura de la pell. Consulta la carta aquí.

SPA

Hotel Os de Civís & SPA – Andorra